Chcę wymienić mojego starego poczciwego PC-eta na laptopa .Służyć ma on do przeglądania internetu , pracy w programach biurowych , czyli tak naprawdę ,nie mam zbyt wielkich oczekiwań poza ceną , max jaki mogę wydać to 2500zł , mam swój typ czyli : IBM ThinkPad SL500 NRJ3ZPB , ale może polecicie mi coś innego(lepszego) w tej cenie , szczerze mówiąc niebardzo znam się na laptopach .
W cenie 2500 zł to mozna zakupic już bardzo dobry sprzęcik.
Do czego ma ten laptop służyć? Jakie zadania spełniać?
Chodzi o to do czego ewentualnie może być uzyty tez w przyszłości, nie koniecznie obecnie. Czy duża matryca/monitor jest ważny? można pokusić się nawet od 17.
Tylko w ten sposób dobierze się matrycę odpowiedniej wielkości i jakości oraz cała resztę.
Tak jak pisałem , komputer będzie służyl do pracy i do przeglądania internetu .Fajnie gyby było coś wartego uwagi z matrycą więszką niż 15" .Dodam , że gry kompletnie mnie nie insteresują .
w takim razie proponuje coś z procerorem intel'a....
według mnie dobrym rozwiązaniem bedzie któryś z tych laptopów ;)
Toshiba L350-15U -17"
ASUS X71A-7S020E -17"
FS ESPRIMO V6545- 15,4"
Toshiba A300-1NA -15,4"
polecał bym ten ostatni ;)
gdyby Ci żaden nie odpowiadał to pisz a napewno znajdziemy coś jeszcze :)
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum